Krása spočíva v maličkostiach. Niekedy nám ich hľadanie ide ťažšie, inokedy sa nám zase ponúkajú na každom kroku. Vôňa jesene vo vzduchu, šum padajúceho lístia, záhorácka pôda, ktorá vám doslova …
trstinový cukor
-
-
Čo by ste povedali na kombináciu čokoládového cesta, plátkov hrušky, pečených lieskovcov a jemných tónov kandizovaného pomaranča? Ja trikrát hurá a prosím si dva kúsky k tomu. :) Dnes som …
-
Milujem víkendy! Aj keď tie moje sú zväčša naplnené do sekundy tvorbou nových receptov na blog, jeho zlepšovaním, foto-výletmi a vytváraním nášho magazínu BREZZA. Na túto cestu som sa však …
-
Zvažujete kúpu Remosky? Alebo patríte medzi šťastlivcov, ktorí ju podedili od babičky? Ja mám za sebou zatiaľ tretie pečenie a už sa teším na skúšanie domáceho chleba z Remosky, ktorý mi …
-
Tento víkend som podala svoj osobný rekord v tvorbe receptov :) Pripravovali sme pre vás totiž recepty na grilovačku, ktoré nájdete v letnom čísle magazínu Brezza. Keď v hlave pomyselne …
-
V kuchynskom svete je len pár značiek, po ktorých túžia moje ruky. Kvalitný kuchynský robot, ktorý urobí všetku prácu za mňa, je zatiaľ nedosiahnuteľné číslo 1 :D Po dnešku však …
-
Hrnčekový koláč u mňa symbolizuje sladkú príchuť detstva. Sinky na kolene, chlieb s ramou a cukrom a rozvoniavajúci hrnčekový koláč s ovocím, ktorý na mňa žmurká z babičkinej okennej parapety. …
-
Tohtoročnú jahodovú sezónu začínam receptom na jahodový koláč s posýpkou. Skladá sa z 3 vrstiev – tenučkého chrumkavého cesta, cukrových jahôd ochutených čerstvou šťavou z citróna a zdravšej posýpky s …