Baby zemiaky s lososom a zeleninou pripravené v teplovzdušnej fritéze sú pre mňa objavom tohto leta. :) Zemiaky sú zvonku chrumkavé a vnútri mäkučké, vôbec nie sú mastné a losos …
Spolupráca
Spolupráca s food blogerom
Ste majiteľom značky potravín, potravinárskeho podniku alebo reštaurácie a chcete zvýšiť svoju online viditeľnosť? Hľadáte nové spôsoby ako osloviť váš cieľový trh? Spolupráca s food blogerom môže byť pre vás tým správnym krokom!
Foodblogy sú dnes veľmi populárne a keď som naposledy spravila online prieskum, na základe čoho sa čitatelia rozhodujú, koho recept vyskúšajú, dostala som zaujímavé odpovede. Jednou z odpovedí bola aj skutočnosť, že ľudia radšej skúšajú recepty od blogerov, pretože majú pocit, že veľké firmy tvoria recepty skôr na propagáciu vlastných produktov. Okrem toho ich tiež zaujíma, či sú ingrediencie v recepte bežne dostupné a samozrejme, veľa robí aj vizuálne príťažlivá fotka jedla či čoraz populárnejšie spracovanie receptu vo forme videa.
Všetky tieto aspekty spĺňa môj foodblog – za každým receptom, fotkami a videoreceptami stojí niekoľko hodín práce, testovania, food stylingu a písania postupu prípravy krok za krokom. Vytvorený obsah uverejňujem okrem môjho food blogu aj na platformách a sociálnych sieťach facebook, Instagram, YouTube a Pinterest a taktiež prostredníctvom môjho týždňového newslettera.
Ukážky mojich spoluprác so značkami si môžete pozrieť v jednotlivých receptoch a ak by vás zaujímali konkrétne štatistiky a moje portfólio, viac informácií nájdete tu. Ako food bloggerka sa špecializujem na rôzne kategórie receptov, od sladkých po slané, od tradičných po exotické, s dôrazom na jednoduché a rýchle recepty. Ku každej spolupráci pristupujem s kreatívnym zanietením, user-friendly spracovaním a snahou odovzdať čo najlepší výstup, ktorý poteší mojich čitateľov i samotného klienta. Svojich čitateľov vždy informujem o tom, že ide o sponzorovaný obsah, aby bola zachovaná transparentnosť. Ak vás zaujíma spolupráca so mnou, neváhajte ma kontaktovať.
-
-
Čerešňová bábovka je mäkučká a môžeš v nej minúť akékoľvek zásoby mrazeného ovocia. :-) Leto je už za rohom (aspoň tak to vyzerá podľa každodenných teplôt), takže nastal ideálny čas …
-
poznáš pojem FIKA? Mňa fascinujú iné krajiny a ich kultúra a jeseň mi je najmilšia práve v spojení so severnou Európou, v ktorej si zaviedli krásny rituál – FIKA – …
-
Čo dobrého si pripraviť z baklažánu? Túto otázku som si kládla vždy, keď som prechádzala pomedzi zeleninové stánky na trhu. Niekoľko trhovníkov na našom trhu má v ponuke nádherné odrody …
-
Leto je pre mňa obdobím slnečných dní plných radosti a rozmanitých chutí sezónneho ovocia a zeleniny. V záhrade a na trhu to prekypuje šťavnatou úrodou, ktorá je skvelým základom pre …
-
Bon appétit! Najnovší recept na blogu začínam rovno s prianím, lebo tento tradičný francúzsky pokrm ti určite bude chutiť. :-) Francúzske ratatouille sa v našich končinách preslávilo aj vďaka krásnej …
-
Čerstvé, šťavnaté a okúzľujúce – všetky tieto aspekty spĺňa tento základný recept na cupcakes. Pre mňa sú to také malé tortičky plné radosti, počnúc mäkučkým čokoládovým cestom, čerešňovou náplňou, rozprávkovým …
-
Radosť a chuť tohto dezertu pre mňa spočíva vo vzájomnom prepojení vrstiev – kávových piškót, nadýchaného krému z mascarpone, žĺtok a smotany a snehového poprašku kakaovej posýpky. Jednoduchý taliansky dezert …